פשטידת בורגול וגבינות טעימה
וקלת הכנה בריאה עם שמן זית וירקות
וקלת הכנה בריאה עם שמן זית וירקות
אופן הכנת הבורגול
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
להשרות כשלוש כוסות בורגול
במים רותחים לכסות בניילון
ולהשרות כ-20 דקות ולסנן
לשים בקערה:
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות.
1 כוס פיטרוזיליה קצוצה דק
30 גרם גבינה בולגרית מפוררת
100 גרם גבינה צפתית מפוררת.
50 גרם גבינה צהובה מגורדת.
4 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה 9% =200 גרם
1 גביע קוטג'=250 מי"ל
מעט פלפל שחור
3/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית
להוסיף רק כ-2.5 כוסות בורגול מושרה ומסונן
לפי הצורך
לערבב הכל
לשים בתבנית 45×45 משוממת בבסיס ובשוליים
לשפוך את העיסה וליישר
לפזר מעל כ-30 גרם גבינה צהובה מגורדת
לזלף מעל מעט שמן זית
לאפות בתנור מחומם ל-180 דקות
כ-40 דקות אפייה עד שהפשטידה זהובה ויפה
תגובות
הוסף רשומת תגובה