פשטידת קישואים וגבינות מעולה





פשטידת קישואים וגבינות מעולה

החומרים
4 קישואים גדולים מגורדים על
 פומפייה גסה


בקערה לשים:
3 בצלים גדולים
 חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
1 כוס חלב מדוד בכוס פלסטיק
 חד פעמית 175 גרם
1/2 כוס שמן זית
 מדוד בכוס פלסטיק 80 גרם
חצי כוס גבינה צהובה
 מגורדת או פרמז'ן
קורט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
1.1/4 כפיות מלח או לפי הטעם
2 כוסות קמח תופח
 מדוד בכוס פלסטיק  200 גרם
למי שאין קמח תופח שישים 
2 כוסות קמח ועוד
 כפית אחת אבקת אפייה
אם יש צורך עוד 2 כפות חלב
 לדילול העיסה

אופן ההכנה לערבב את 
כל תכולת הקערה 
עם הבצל היטב, 
לסחוט את הקישואים 
להוסיף לקערת הבצל לערבב
לטעום ולתקן תיבול
לשמן תבנית אפייה 40×40 ס"מ
לשפוך את העיסה וליישר
לפזר מעל חופן גבינה
 צהובה מגורדת
אפשר גם לסדר מעל
 גם כמה חתיכות
מגליל גבינת עיזים
לאפות בתנור חם 170 מעלות
 כ-40-50 דקות
עד שהפשטידה זהובה ויציבה.


פ

תגובות