פשטידת קישואים וגבינות מעולה
החומרים
4 קישואים גדולים מגורדים על
פומפייה גסה
בקערה לשים:
3 בצלים גדולים
חתוכים לקוביות קטנות
4 ביצים
1 כוס חלב מדוד בכוס פלסטיק
חד פעמית 175 גרם
1/2 כוס שמן זית
מדוד בכוס פלסטיק 80 גרם
חצי כוס גבינה צהובה
מגורדת או פרמז'ן
קורט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
1.1/4 כפיות מלח או לפי הטעם
2 כוסות קמח תופח
מדוד בכוס פלסטיק 200 גרם
למי שאין קמח תופח שישים
2 כוסות קמח ועוד
כפית אחת אבקת אפייה
אם יש צורך עוד 2 כפות חלב
לדילול העיסה
אופן ההכנה לערבב את
כל תכולת הקערה
עם הבצל היטב,
לסחוט את הקישואים
להוסיף לקערת הבצל לערבב
לטעום ולתקן תיבול
לשמן תבנית אפייה 40×40 ס"מ
לשפוך את העיסה וליישר
לפזר מעל חופן גבינה
צהובה מגורדת
אפשר גם לסדר מעל
גם כמה חתיכות
מגליל גבינת עיזים
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ-40-50 דקות
עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה