פשטידת מקרוני פסטה בולונז עם בשר ורוטב עגבניות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ


פשטידת מקרוני ספגטי בולונז
מהירה וטעימה עם בשר,תבלינים
ורוטב עגבניות



צריך חבילת פסטה מקרוני דקות
מבושלות לפי הוראות היצרן 
לשתוף ולסנן

החומרים למלית
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 כוס פיטרוזליה קצוצה דק
500 גרם בשר טחון
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט כפית פפריקה חריפה
קורט פלפל שחור
1/4  כפית בהרט
2 כפות שמן זית
1 ביצה
לערבב את המלית היטב

החומרים לרוטב העגבניות
2 קופסאות עגבניות חתוכות דק 
800 גרם סה"כ
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
להוסיף חצי מקופסת העגבניות למלא
במי ברז ולהוסיף-זה בער 1 כוס
לערבב הכל ביחד

אופן הרכבת הפשטידה
לקחת תבנית אפייה 50×40 ס"מ בערך
לפזר חצי מכמות המקרוני בשכבה אחת
לשפוך מעל על כל המקרוני חצי מכמות רוטב העגבניות
לפזר מעל את מלית הבשר וליישר
לכסות את הבשר בשכבה של המקרוני
לשפוך על כל הפסטה את שאר
רוטב העגבניות
לזלף מעל המקרוני גם כ-3/4 מי ברז
שלא יתייבש
לזלף מעל הכל מעט שמן זית
לאפות בתנור חם 180 מעלות כ40-50 דקות 
ניתן לכסות בזמן האפייה עם נייר אפייה
ועליו נייר כסף
וכ-20 דקות לפני תום האפייה
להוציא את הניירות ולהמשיך לאפות
לפי הזמן שצריך

תגובות