כיסנים קריספיים מבצק הכי מהיר שיש עם שמן, בצק ספיד עם מלית טונה פיקנטית-Pastries with spicy tuna מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
החומרים ל-25 יחידות
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה, וגם בגרמים
4 כוסות קמח מנופה 400 גרם
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
2 כפות חומץ או מיץ לימון
1 כוס שמן 140 גרם
3/4 כוס מים רתוחים
לשים את כל החומרים בקערה למעט המים הרותחים
להוסיף את המים ולערבב הכל
עד שמתקבל בצק נעים אם חסר מים
להוסיף
לחלק לשניים, ליצור נקניק
לחתוך לחתיכות בגודל כדור פינג פונג
לגלגל לכדורים
לרדד על משטח מקומח קלות
לקוטר של 10 ס"מ ולעובי של כ-2 מ"מ
לשים כפית מלית טונה ולסגור לחצי
להדק את השוליים היטב כדי שהמלית
לא תגלוש החוצה,
למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום
לאפוץ בתנור חם 190 מעלות כ-30 דקות
למלית טונה פיקנטית
1 בצל קטן קצוץ קטן מאוד
2 קופסאות טונה בשמן מסוננת
קצת פפריקה מתוקה
קצת פלפל שחור ומלח
1/2 כפית אריסה מוכנה
או כף סלט מטבוחה מוכנה
אפשר להוסיף קצת רוטב עגבניות
מקופסה לערבב הכל לטעום ולאזן טעמים
The materials for 25 units
Measure in a disposable plastic cup for a cold drink, and also in grams
4 cups of sifted flour 400 grams
1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon of salt
2 tablespoons of vinegar or lemon juice
1 cup of oil 140 grams
3/4 cup of boiled water
Put all the ingredients in a bowl except the boiling water
Add the water and mix everything
until a pleasant dough is obtained if there is no water
add
Divide in half, make a sausage
Cut into pieces the size of a ping pong ball
roll into balls
Roll out on a lightly floured surface
For a diameter of 10 cm and a thickness of about 2 mm
Put a spoonful of tuna filling and close in half
Fasten the edges well so that the stuffing
don't slide out
Brush with a beaten egg and sprinkle with sesame seeds
Bake in a hot oven at 190 degrees for about 30 minutes
Spicy tuna stuffing
1 small onion chopped very small
2 cans of tuna in filtered oil
A little sweet paprika
A little black pepper and salt
1/2 teaspoon of prepared Arisa
or a spoonful of salad from a prepared kitchen
You can add some tomato sauce
From the box, mix everything to taste and balance flavors
תגובות
הוסף רשומת תגובה