תפוחי אדמה בתנור עם תבלין גריל עוף ושמן זית מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים
1 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים
חתוכים לקוביות 2×2.5     ס"מ
לחמם סיר עם הרבה מים
להוסיף כפית מלח ולחלוט את תפוחי האדמה
כ-6 דקות עד שהם טיפה רכים אך שומרים
על צורתם, לסנן ולשתוף במי ברז.
לשים על תבנית גדולה

בקערה קטנה לשים:
מעט פפריקה חריפה,
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה תבלין גריל עוף
1 כפית מלח,
קורט פלל שחור
3 כפות שמן זית
לערבב הכל לשפוך על תפוחי האדמה
ולערבב
לשטח את תפוחי האדמה על התבנית
לאפות בתנור חם 200 מעלות כ- 40-50
 דקות לפי הצורך.

תגובות