עוגיות פריך מלוחות עם פסטו ופרמז'ן מהיר. טעימות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ


בצק פריך טעים ומהיר
מורחים פסטו ופרמז'ן





החומרים:
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
או מדוד במשקל ביתי


200 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח 10 גרם
1 כפית אבקת אפייה 5 גרם
חצי גביע שמנת חמוצה 100 גרם
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
3.1/2כוסות קמח לבן 350 גרם
לשים הכל בקערה ללוש לבצק חלק
אפשר גם לערבב במעבד מזון
לשים במקרר עטוף כחצי שעה

לאחר מכן לחלק את הבצק לשניים
לרדד למלבן על משטח מקומח
לעובי של כ 4-5 מ"מ
להעביר לתבנית עם נייר אפייה
לחתוך עם סכין לרצועות ברוחב כ-1 ס"מ
ולאורך של כ-7 ס"מ
למרוח מלמעלה עם כשתיים שלוש
כפות פסטו
ולפזר מעל מעט פרמז'ן מגורד
או גבינה צהובה
מי שרוצה שיתן רווח קטן בים עוגייה לעוגייה
אפייה בתנור חם 170 מעלות כ-30-35 דקות

1
עד אשר המקלות זהובים ופריכים.




תגובות