מתכון מהיר טעים ומפנק לכל המשפה
החומרים
לתבנית 30×30 ס"מ
2 עלי מלאווח מופשרים
1 חציל גדול קלוי על האש מקולף
לקצץ אותו ולהוסיף מעט מלח
מעט פלפל שחור וכף שמן זית
ולערבב, אפשר להוסיף שן שום כתושה
2 ביצים מבושלות חתוכות לרבעים
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
קצת פרמזן מגורדת או גבינה צהובה
אופן ההכנה
לרפד את התבנית עם נייר אפייה
לשים את עלי המלאווח בבסיס
וגם שוליים
לשים בפנים את החציל הקלוי
לפזר מעל פרמז'ן או גבינה צהובה
לסדר מעל את פרוסות העגבניות
ואת הביצים.
לפזר מעל עוד קצת פרמז'ן
ולזלף קצת שמן זית
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170
מעלות כ-30 דקות
להוציא מהתנור לזלף מעל קצת טחינה
גולמית ופיטרוזיליה קצוצה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה