תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שמן זית פרמז'ן ותבלינים



החומרים
3 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כחצי כפית מלח
מעט פלפל שחור,
מעט פפריקה מתוקה,
3 כפות שמן זית
כ-50 גרם  גבינת פרמז'ן מגורדת
או גבינה צהובה
אופן ההכנה:
 לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות



                               
לשמן תבנית ולסדר את תפוחי האדמה
אחד על השני כמו רעפים,
לפזר מעל קצת מלח, קצת פלפל שחור
קצת פפריקה מתוקה ושמן זית
לפזר מעל את הבצל
לאפות ב-200 מעלות ולאפות כ-30 40 דקות
עד אשר תפוחי האדמה יותר רכים וזהובים
להוציא מהתנור לפזר מעל את ה פרמז'ן או
הצהובה ולאפות כחמש עד שבע דקות.

תגובות