החומרים
250 גרם עוגיות פתי בר טחונות לחתיכות קטנות
100 גרם חמאה מומסת
לערבב ביחד ולשטח בתבנית מרופדת
40×35 מעלות.
לשים בקערה
300 גרם חלב מרוכז
2 כוסות קוקוס מדוד בכוס פלסטיק 120 גרם
2-3 כפות מים
לערבב ולשטח על הביסקוויטים אפשר להעזר
עם ידיים רטובות
לאפות ב-170 מעלות כ-20 דקות
להוציא מהתנור למרוח 1 כוס ריבת תות
לפזר מעל חצי כוס אגוזי מלך שבורים
אפשר גם להוסיף קורנפלס שבור או מוזלי
לאפות 5 דקות ב-170 מעלות
להמיס 50 גרם שוקולד מריר ולזלף מעל
לקרר ולחתוך
לקוביות קטנות, ניתן להקפיא ולהגיש
תגובות
הוסף רשומת תגובה