English recipe listed below
החומרים לבצק:
175 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם
3.5 כוסות קמח תופח מדוד בכוס
פלסטיק חד פעמית 350 גרם
או קמח רגיל פלוס
1 כפית אבקת אפייה
1 כף מים אם צריך להוסיף לבצק נעים
לשים הכל בקערה לערבב עד
שמקבלים
בצק נעים ,עוטפים עם ניילון ומקררים
כחצי שעה
לאחר כחצי שעה לחלק את הבצק לשניים
כחצי שעה
לאחר כחצי שעה לחלק את הבצק לשניים
לקמח משטח עבודה לרדד את הבצק
לעיגול בקוטר של כ-22 ס"מ ובעובי דק
של כ-2.5 מ"מ לחלק ל-8 משולשים
לקחת קוביית לוקום לחלק אותה לשניים
לשים לוקום בקצה הרחב של הבצק
ולגלגל לקוראסונים
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ-25-30 דקות עד הזהבה
לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור
לפזר מעל מעט אבקת סוכר
לאכול ולהנות!
לעיגול בקוטר של כ-22 ס"מ ובעובי דק
של כ-2.5 מ"מ לחלק ל-8 משולשים
לקחת קוביית לוקום לחלק אותה לשניים
לשים לוקום בקצה הרחב של הבצק
ולגלגל לקוראסונים
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ-25-30 דקות עד הזהבה
לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור
לפזר מעל מעט אבקת סוכר
לאכול ולהנות!
The ingredients for the dough:
175 grams of butter cut into cubes
2 bags of vanilla sugar
1 cup sour cream 200 grams
3.5 cups of self-raising flour measured in a cup
Disposable plastic 350 grams
or plain flour plus
1 teaspoon baking powder
1 tablespoon of water if necessary to add to a pleasant dough
put everything in a bowl and mix until
who receive
Pleasant dough, wrap with nylon and refrigerate
about half an hour
After about half an hour, divide the dough in half
Flour a work surface and roll out the dough
For a circle with a diameter of about 22 cm and a thin thickness
of about 2.5 mm to divide into 8 triangles
Take a lokum cube and divide it in half
Put lokum on the wide end of the dough
and roll into corazons
Put in a pan lined with baking paper
Bake in a hot oven at 170 degrees
About 25-30 minutes until golden
After the cookies come out of the oven
sprinkle a little powdered sugar on top
Eat and enjoy!
תגובות
הוסף רשומת תגובה