""

מתכון לעוגת שוקולד אפוייה בתוך גביעי גלידה מצופות שוקולד ומוגשים עם גלידה.
לעוגה ל-14 גביעים-
מתכון-
למילוי כ-14 גביעים-
לשים בקערה
2 ביצים,
3/4 שמן קנולה,-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כוס סוכר,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
קורט מלח.
3/4 כוס אבקת שוקולית,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 שקית אבקת אפייה
לערבב היטב במטרפה.
להוסיף-
3/4 כוס מים רותחים,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
ולבסוף להוסיף-

1.1/4 כוסות קמח- -מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב עד שאין גושים.
אפשר להוסיף כף ליקר שאוהבים.
להניח על תבנית נייר אפייה ולהניח כ-14 גביעי גלידה עם תחתית ישרה
למלא כל גביע עם העיסה עד 3/4 גובה הגביע,
לאפות בתנור שחומם ל- 160 מעלות,
ולאפות כ-25 דקות או עד שהעוגה למעלה קפיצית למגע,
לאחר האפייה ישר לשים מעל כל עוגה קוביית שוקולד מריר או שוקולד.
לחכות דקה שתיים השוקולד נמס ואז בעזרת כפית למרוח על העוגה,
לזרות מלמעלה סוכריות שוקולד או אגוזים או מה שאוהבים,
לשים מעל כדור גלידה
ויאללה לחגיגה.

תגובות