קיגל איטריות עם תפוחים אגוזים וצימוקים.

 
קיגל -מאפה איטריות בתוספת קוביות תפוחים. צימוקים אגוזים וקינמון. -מתקבל מאפה  עסיסי טעים ומנחם.
המאפה קל הכנה.

החומרי ל- 2 תבניות אינגליש;
400 גרם  איטריות דקות. מבושלות כ-3 דקות במי מלח לפי הוראות היצרן.ומסוננות.
1 ו-3/4 כוסות סוכר.
1 שקית סוכר וניל.
קצת פחות מחצי כוס שמן.
5 ביצים.
2 כפיות קינמון. 
100 גרם אגוזי מלך קצוצים.
100 גרם צימוקים כהים.
4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות.
1 תפוח עץ חתוך דק לפלחים לקישוט הקיגל. -מעורבבים עם כפית סוכר.
אופן ההכנה;
לשים בקערה גדולה- ביצים. סוכר. סוכר וניל. קינמון. אגוזים. צימוקים. שמן. וערבב. להוסיף את האיטריות המסוננות. ולערבב.
לבסוף להוסיף את קוביות התפוחים ולערבב היטב.
לחלק את העיסה ל-2 תבניות אינגליש משומנות. לסדר מעל את פרוסות התפוחים לקישוט.
לאפות בחום בינוני כ-30-35 דקות עד קבלת צבע יפה.
לאחסן במקרר.
להגישה- להגיש חמים.

איטריות תפוחים ביצים אגוזים צימוקים קינמון בקערה.
הקיגלים נאפים בתנור.
והנה התוצאה.

תגובות