עוגת שוקולד בננה עם ארומה נהדרת.

עוגת שוקולד לחה וטעימה עם תוספת של .בננה -המעניקה לה ארומה נהדרת. וציפוי שוקולדי. המשלים את הטעמים.
העוגה קלה מאוד להכנה .הכל בעירבוב אחד בקערה.-והעוגה גם פרווה.
לחומרים ל-2 תבניות חד פעמיות קטנות .20X15 ס"מ.
לחומרים;
4 ביצים שלמות.
1/2 כוס קקאו 
1 כוס שוקולית
1.1/3 כוסות סוכר.
1.1/3 כוסות שמן קנולה.
חצי כוס קוקוס.
2.5 כוסות קמח.-.
1.5 שקיות אבקת אפיה.
( או קמח תופח).
2.1/4 כוסות מים רותחים. (שתיים ורבע כוסות)
כפית תמצית רום. 
2 בננות.חתוכות לחצי. ומכל חצי לחתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
לציפוי שוקולד;
150 גרם שוקולד מריר פרווה להמיס בסיר מעל סיר עם מים. עד שהשוקולד נמס (או במיקרוגל)
להוסיף 2 כפות שמן קנולה ולערבב היטב. כאשר העוגה פושרת ניתן לצפות את העוגות.
אופן ההכנה;
לשים בקערה. ביצים. קקאו. שוקולית. סוכר. שמן. רום. קוקוס. ולערבב. להוסיף כוס אחת מהמים הרותחים ולערבב. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה.
ולערבב.ולבסוף להוסיף את כוס ורבע המים הנותרים לערבב עם מטרפה לעיסה ללא גושים.
לרפד בנייר אפייה את התבנית גם בשוליים. לחלק את העיסה לשתי התבניות.
לפזר מלמעלה  על  כל עוגה את הבננה החתוכה.
לאפות בחום בינוני 160 מעלות כ-40-50 דקות..לצנן.
ולצפות  עם ציפוי השוקולד. וניתן לקשט עם פרוסות בננה.



תגובות