כרוכיות שוקולד ובננה בקלי קלות

 
מנה אחרונה טעימה וקלת הכנה רק מ-3 מצרכים. ויש לכם קינוח טעים.
לחומרים;
רצועת בצק עלים .
3 כפיות ממרח שוקולד.שאתם אוהבים. (אפשר גם פרווה).
בננה 1 גדולה או 2 בינוניות.
אופן ההכנה;
לחתוך בצק ברוחב של 25X 20  ס"מ על הבצק ליצור חתכים עד אמצע רוחב הבצק.(ראו תמונה)
למרוח לכל האורך את ממרח השוקולד.
להניח  על  השוקולד את הבננה.
ולקפל את הבצק מעל הבננה ולהדק שוליים. להניח על תבנית מרופדת
בנייר אפייה. מי שרוצה ירטיב את המאפה במים ויפזר 1 כפית סוכר מעורבבת עם קצת קינמון.
לאפות בערך 25-35 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה 170 מעלות.עד מאפה זהוב ויפה..
אפשר לפזר קצת אבקת סוכר כקישוט.

בצק עלים עם חיתוך. ומרוח בקרם השוקולד.
הבצק מקופל מעל הבננה.
זוהי התוצאה. קלה וטעימה.

תגובות