ריבועי קוקוס עם ריבה פיסת גן עדן.

 
ריבועי קוקוס -ממש עשירים. מכילים פתי בר. חלב מרוכז. קוקוס.ריבת פטל.אגוזים מוזלי או מוזלי פירות יבשים . עם קישוט שוקולד-טעימים בטירוף 
הריבועים קלי הכנה. ולא נדרש מקסר.
חומרים לתבנית חד פעמית 25X30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
לתחתית;
2 כוסות עוגיות פתי-בר שבורות גס בגודל של אפונים (אפשר לערבב עוגיות חומות ולבנות).
(לשים בשקית סנביצים ולהכות בעזרת פטיש שניצלים או מערוך)
100 גרם חמאה נמסה.
-------------------------------------------------------------------------------------------
לערבב את החמאה הנמסה עם העוגיות ולשטח בשכבה אחידה.
------------------------------------------------------------------------------------------
לשכבת הקוקוס;
4.1/2 כוסות קוקוס לשים בקערה ולערבב עם
1 פחית חלב מרוכז לערבב היטב ולשטח על תחתית העוגיות.לאפות בחום בינוני 160 מעלות בערך 25 דקות עד אשר הקוקוס מזהיב קלות.
למרוח על שכבת הקוקוס;
300 גרם ריבת פטל או תותו או דובדבנים (העיקר שהריבה תהיה איכותית ואדומה)
לפזר מעל הריבה;
3/4 כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים או-3/4 כוס מוזלי פירות יבשים. או גרנולה. או קורנפלקס
להכניס לתנור לעוד 5 דקות אפיה. להוציא מהתנור ולקרר.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
לקישוט;
50 גרם שוקולד חלב או מריר מומס במיקרוגל עם חצי כפית שמן
50 גרם שוקולד לבן מומס במיקרוגל עם חצי כפית שמן (או אם אתם רוצים אז רק אחד מסוגי השוקולד).
לזלף בעזרת כפית את השוקולדים על העוגה להכניס למקרר למשך שעה. לחתוך ריבועים או מלבנים קטנים. ולהנות.




תגובות