תפוחי אדמה קריספיים אפויים בתנור בנוסח גורדון רמזי

תפוחי אדמה קריספיים אפויים בתנור בנוסח גורדון רמזי





מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור בקלי קלות יוצאים מן התנור קריספים  ומאוד וטעימים. -ההשראה מהשף גורדון רמזי עשיתי כמה שינויים קטנים.

החומרים;
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים בערך בגודל כדור טניס. לחתוך לרבעים. 
סיר עם מים רותחים.
1 כף פפריקה מתוקה.
3 כפות שמן קנולה.
מלח ופלפל לפי הטעם.
מי שרוצה שיוסיף שן שום מעוכה.
אופן ההכנה;
לסיר עם המים רותחים להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל  כ-6-7 דקות.. התפוחי אדמה צריכים להיות קצת רכים אבל עדיין יציבים.
לסנן.
לשים בתבנית להוסיף את הפפריקה השמן מלח ופלפל. (והשום). לערבב עם כפות הידיים. 
לאפות בחום גבוה כ--40-30 דקות לערך עד שנוצר קרום פריך על תפוחי האדמה.
להגיש ולהנות.

תפוחי האדמה לאחר בישול קל עם שמן פפריקה מלח ופלפל.
לאחר האפיה פריכים וקריספיים-ישר להגיש.


תגובות