אגרולים עם ירקות ופסטרמה, סלט פסטה עם זיתים ופסטרמה. וחביתת בצל ופסטרמה-הכל בקלי קלות. #פרוייקטהכריךהטוב #זוגלובק

אגרולים עם ירקות ופסטרמה, סלט פסטה עם זיתים ופסטרמה. וחביתת בצל ופסטרמה-הכל בקלי קלות. #פרוייקטהכריךהטוב #זוגלובק 






#פרוייקטהכריךהטוב #זוגלובק 

קבלתי משלוח של פסטרמה זוגלובק-1%-2% אחוז שומן עשירה בחלבון ועשויה מנתח הודו מובחר.
​נתחי פסטרמה הם פתרון מצוין להכנת כריכים ומאכלים מהירים לאנשים עסוקים או ילדים היכולים להכין סנביץ לבדם.
​הגיעה שאת הצהריים החלטתי לפנק את המשפחה עם  אגרולים עם מילוי ירקות ופסטרמה. סלט פסטה  עם זיתים ורצועות פסטרמה. וחביתה מפנקת עם-בצל ורצועות פסטרמה.

אגרולים עם ירקות ופסטרמה;

1 חבילת עלי סיגר מוכנים.
1/2 כרוב קטן קצוץ דק.
1 גזר מגורד על פומפיה גסה.
1/2 כפית מלח.
קצת פלפל שחור.
1 כף שמן.
לערבב את כל החומרי המלית ביחד (חוץ מהפסטרמה).
חבילת פסטרמה זוגלובק.
אופן ההכנה ;
לקחת דף עלי סיגר להניח על נייר אפיה להניח פרוסת פסטרמה ועליה מן המילוי ככף. לקפל שוליים ולהתחיל לגלגל
לסיגר עבה.
לחמם שמן כ-2 ס"מ  גובה ,להניח את הסיגר בשמן כשפתח הבצק כלפי מטה לטגן עד הזהבה משני הצדדים. להספיג את השמן בנייר מגבת.





החומרים לסלט פסטה עם פסטרמה בקלי קלות;

1 חבילת פסטה צינורות או סלילים  מבושלת לפי הוראות היצרן -(לאחר הבישול לשטוף במי ברז ולקרר).
כ-2 כוסות טבעות זיתים.
כ-150 גרם פסטרמה חתוכה לרצועות או קוביות (כחצי חבילה של פסטרמה  זוגלובק על גחלים. ).
1 כוס פטרוזליה קצוצה דק.
1/2 כוס שמיר קצוץ דק.
2 כפות שמן זית.
3-4 כפות חומץ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
קוביות עגבניה לקישוט.
אופן ההכנה-לערבב הכל ביחד לשפר טעמים עם צריך. -לשמור בקרור.

פסטרמה חתוכה וזיתים.
כל המצרכים לפני  הערבוב.



חביתת בצל עם רצועות פסטרמה-כ-3 מנות -נא לטגן במחבת טפלון נון סטיק.

1 בצל קצוץ קוביות קטנות.
1-2 כפות שמן.
כ-חצי חבילת פסטרמה חתוחה לרצועות.(כ-150 גרם).
3 ביצים,
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה דק.
כרבע כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
אופן ההכנה- לטגן את הבצל בכף שמן עד אשר הוא מזהיב מעט. להוסיף את הפסטרמה לטגן כ-חצי דקה.
​בקערה  לערבב את הביצים הפטרוזליה מלח ופלפל ולשפוך על הבצל והפסטרמה שבמחבת לטגן משני הצדדים.
אופן ההגשה;
לחתוך לשניים לחמניה או בגט או ג'בטה טרייה. למרוח כפית מיונז לייט. לשים פרוסות עגבניה ומלפפון, להניח שליש חביתה שוב לשים פרוסות עגבניה ומלפפון ניתן להוסיף עוד פרוסות פסטרמה. או לטעמכם.
להגיש ולהתפנק.

מטגנים בצל לזהוב בהיר.
מוסיפים פסטרמה לחצי דקת טיגון.
בקערה  אחרת מערבבים-ביצים, פטרוזליה קצוצה, מלח ופלפל.
שופכים את תערובת הביצים על הבצל והפסטרמה במחבת.
הנה החביתה מוכנה.



תגובות