עוגת מייפל אגוזים מהירה פרווה

 



 



מתאים ל- 2 תבניות אינגליש קייק

החומרים מדודים בגרמים

או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

כוס פלסטיק=שווה לשלושת רבעי 

כוס מדידה בינלאומית


100 גרם אגוזים שבורים קטן


לשים את האגוזים בקערה 

ולהוסיף

2 כפות סוכר לבן

1 כפית קינמון ולערבב


לעוגה

לשים בקערה

כוס ושליש סוכר לבן 200 גרם

1 כפית תמצית וניל

להוסיף רבע כפית מלח


להוסיף

1 כוס פלסטיק שמן קנולה

155 גרם


להוסיף

 כוס ושליש קרם קוקוס

200 גרם

ולערבב


להוסיף

4 ביצים לארג' 

ולערבב מעט


להוסיף

 3 כוסות קמח לבן מנופה

230 גרם

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

ולערבב


להכין 2 תבניות אינגליש קייק

עם נייר אפייה

לשפוך קצת מהעוגה לכל תבנית

לפזר לכל תבנית כשתי כפות מהאגוזים והקינמון

מעל לשפוך את שאר העוגה

לשתי התבניות


ולפזר מעל העוגה

את שאר האגוזים והקינמון

לאפות בתנור חם

160 מעלות כ- 45 דקות


לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור

חמה ישר לקחת שיפוד

ולחורר על העוגה

וישר לשפוך מעל סירופ מייפל

כמה שאוהבים






Ingredients are measured in grams

or in a disposable plastic cup 

for cold drinks

Plastic cup = equal to three quarters

International measuring cup


100 grams walnuts, 
chopped small
Put the nuts in a bowl 

and add

2 tablespoons of white sugar

1 teaspoon of cinnamon and mix

Add
a quarter teaspoon of salt

Add
1 plastic cup 
canola oil
155 grams

Add
1/3 cup coconut cream
200 grams
and mix

Add
4 large eggs
and mix a little
Add
3 cups sifted white flour
230 grams
1 sachet baking powder 10 grams
and mix
Prepare 2 English cake pans
with baking paper
pour a little of the cake into each pan
scatter about two tablespoons of the nuts and cinnamon into each pan
on top pour the rest of the cake
into both pans
And sprinkle over the cake
the remaining nuts and cinnamon
bake in a hot oven
160 degrees for about 45 minutes

After the cake comes out of the oven
while still hot, take a skewer
and pierce the cake
and pour over as much maple syrup
as you like

תגובות