מתכון;
בקערה לשים-
6 ביצים,
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה,
1/2 חבילה שמיר קצוץ
לערבב הכל, להוסיף;
1 כפית מלח,
1 בצל גדול קצוץ,
קורט פלפל שחור,
1/2 כוס קמח מצה-מדוד בכוס פלסטיק-חד פעמית לשתייה קרה.(לא בפסח פירורי לחם),
אופן ההכנה;
לחמם מחבת טפלון ולשים ;
2 כפות שמן קנולה,
כאשר השמן חם לשפוך את התערובת
וליישר,
על אש גבוה לטגן כדקה שתיים
להנמיך את האש, לכסות עם מכסה או צלחת,
לבשל כ-6-7 דקות,
לאחר כ-7 דקות-
לבדוק שהחלק העליון יותר מוצק, והחלק התחתון זהוב,
להפוך את הלביבה לצלחת,
לשים במחבת כף שמן ולהחליק בחזרה את הלביבה לתוך המחבת,
ולהמשיך לבשל עוד כ-7 דקות.
(במקום להפוך את הלביבה על צלחת ניתן להכניס לאפייה בתנור בחום עליוןׂׂ)
recipe
Put-bowl
6 eggs,
1/2 package of chopped parsley,
1/2 package chopped dill
Mix everything, add;
1 teaspoon salt,
1 large onion,
A pinch of black pepper,
1/2 cup matzo Flower-sized glass-plastic disposable cold drink. (No Passover bread crumbs)
Preparation;
Heat non-stick pan and place;
2 tablespoons canola oil,
When the oil is hot pour the mixture
And align,
Fry on high fire two-minute
Reduce heat, cover with a lid or plate,
Cook for about 6-7 minutes,
After about 7 subtlety
Check more solid tops and bottom gold,
Make the pancakes to a plate,
Put a tablespoon of oil in a pan and slide the pancake back into the pan,
And continue to cook for another 7 minutes.
(Instead of turning the pancakes on the plate can be put in a baking oven Alion)
תגובות
הוסף רשומת תגובה