לביבות פירה ובצל

 






לקצוץ בצל גדול לקוביות קטנות

לחמם מחבת

להוסיף

1 כף שמן קנולה או זית

לשים את הבצל ולטגן אותו כשבע דקות

עד הזהבה

לערבב מידי פעם


להרתיח 3 תפוחי אדמה גדולים

עד שהם רכים

ולקרר במקרר

לקלף אותם ולמעוך לפירה


להוסיף לפירה את הבצל

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

לערבב ולהוסיף

כשלוש כפות פירורי לחם

או קמח מצה ולערבב


לקחת צלחת

לשים ככוס פירורי לחם

אפשר להוסיף שומשום

להרטיב את הידיים עם מעט מי ברז

לקחת מהפירה בגודל של קלמנטינה

לגלגל לכדור וליצור קציצות מוערכות

כמו קבב

לטבול בפירורי הלחם מכל הצדדים


לחמם מחבת על אש בינונית

לשים שמן קנולה בגובה כשלוש מלימטר

לשים את הלביבות בשמן

ולטגן כשלוש דקות מכל צד

עד הזהבה


Chop a large onion into small cubes


Heat a frying pan

Add

1 tablespoon of canola or olive oil

Put the onion

And fry it for about seven minutes

Until golden

Stir occasionally


Boil 3 large potatoes

until soft

and cool in the refrigerator


Peel them and mash them into a puree

Add the onion to the puree

Half a cup of chopped parsley

1 egg

Half a teaspoon of salt

A pinch of black pepper

Mix and add

About three tablespoons of breadcrumbs

or matzah flour and mix


Take a plate

Put about a cup of breadcrumbs

You can add sesame seeds

Wet your hands with a little tap water

Take a piece of mashed potatoes the size of a tangerine

Roll into a ball and create patties shaped like kebabs

Dip in the breadcrumbs on all sides

Heat a frying pan over medium heat

Put about three millimeters of canola oil

Put the pancakes in the oil

And fry for about three minutes on each side

Until golden brown






תגובות