לקצוץ בצל גדול לקוביות קטנות
לחמם מחבת
להוסיף
1 כף שמן קנולה או זית
לשים את הבצל ולטגן אותו כשבע דקות
עד הזהבה
לערבב מידי פעם
להרתיח 3 תפוחי אדמה גדולים
עד שהם רכים
ולקרר במקרר
לקלף אותם ולמעוך לפירה
להוסיף לפירה את הבצל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
לערבב ולהוסיף
כשלוש כפות פירורי לחם
או קמח מצה ולערבב
לקחת צלחת
לשים ככוס פירורי לחם
אפשר להוסיף שומשום
להרטיב את הידיים עם מעט מי ברז
לקחת מהפירה בגודל של קלמנטינה
לגלגל לכדור וליצור קציצות מוערכות
כמו קבב
לטבול בפירורי הלחם מכל הצדדים
לחמם מחבת על אש בינונית
לשים שמן קנולה בגובה כשלוש מלימטר
לשים את הלביבות בשמן
ולטגן כשלוש דקות מכל צד
עד הזהבה
Chop a large onion into small cubes
Heat a frying pan
Add
1 tablespoon of canola or olive oil
Put the onion
And fry it for about seven minutes
Until golden
Stir occasionally
Boil 3 large potatoes
until soft
and cool in the refrigerator
Peel them and mash them into a puree
Add the onion to the puree
Half a cup of chopped parsley
1 egg
Half a teaspoon of salt
A pinch of black pepper
Mix and add
About three tablespoons of breadcrumbs
or matzah flour and mix
Take a plate
Put about a cup of breadcrumbs
You can add sesame seeds
Wet your hands with a little tap water
Take a piece of mashed potatoes the size of a tangerine
Roll into a ball and create patties shaped like kebabs
Dip in the breadcrumbs on all sides
Heat a frying pan over medium heat
Put about three millimeters of canola oil
Put the pancakes in the oil
And fry for about three minutes on each side
Until golden brown
תגובות
הוסף רשומת תגובה