פשטידת פלפלים וגבינות כשרה לפסח

 



The recipe in English is listed below


החומרים לתבנית בינונית

לשים בקערה-

1 בצל גדול חצי ממנו לחתוך לקוביות קטנות

והחצי השני לחתוך לרצועות דקות שיהיה מעל הפשטידה

1 פלפל אדום חתוך לרצועות ולקצר אותם


לפזר על הפלפלים והבצל החתוך לרצועות

מעט פלפל שחור

מעט מלח

מעט שמן זית ככפית

ולערבב מעט


לשים בקערה

את הבצל החתוך לקוביות קטנות

1 גביע גבינת קוטג' 250 גרם או גבינת שמנת

2 גביעי שמנת חמוצה כל גביע 200 גרם 

=יוצא 400 גרם שמנת חמוצה

3 ביצים.

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח

2 כפות שמן זית

100-150 גרם גבינה צהובה מגורדת

4 כפות קמח מצה

לערבב

לקחת תבנית 30×40 ס"מ

לשמן את התבניות עם שמן זית

לפזר על בסיס התבנית כ-כף עד 2 כפות קמח מצה

לשפוך את עיסת הגבינה לתבנית וליישר

לפזר מעל את הירקות הפלפלים האדומים

והבצל הרצועות

לזלף למעלה מעט שמן זית

ולפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת

לאפות בתנור חם 180 מעלות צ'לזיוס

כ-40 דקות או לפי הצורך.









תגובות