החומרים להכנת שטרודל אחד
למלית לשטרודל אחד
1 תפוח חתוך לקוביות קטנות
לשים בקערה ולהוסיף
1.5 כפות סוכר לבן
חופן צימוקים
1.5 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
חופן אגוזי מלך קצוצים
מעט מיץ לימון 🍋
מעט קינמון
לערבב הכל לטעום טעים
לקחת רצועת בצק עלים בערך
40 x35 ס"מ
לסמן ל-3 חלקים לא לחתוך
עכשיו לחתוך לרצועות ברוחב 1 ס"מ" משתי צידי הבצק באמצע לשים את מלית התפוחים
לקלוע רצועות אחת על השנייה
להבריש בביצה טרופה מעורבבת עם כף
אחת מי ברז
לפזר מעל שבבי שקדים או מעט סוכר וקינמון
לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות
כ-25 דקות
ניתן לאחר האפיה גם לפזר מעט אבקת סוכר
For the filling for one strudel
1 apple, cut into small cubes
Put in a bowl and add
1.5 tablespoons white sugar
A handful of raisins
1.5 tablespoons instant vanilla pudding powder
A handful of chopped walnuts
A little lemon juice 🍋
A little cinnamon
Mix everything together to taste delicious
Take a strip of puff pastry about 40 x 35 cm
Mark into 3 parts do not cut
Now cut into strips 1 cm wide
On both sides of the dough
In the middle put the apple filling
Plait the strips one on top of the other
Brush with beaten egg mixed with one tablespoon of tap water
Sprinkle on top with almond chips or a little sugar and cinnamon
Bake in a preheated oven at 170 degrees for about 25 minutes
You can also sprinkle a little powdered sugar after baking
תגובות
הוסף רשומת תגובה